Phyllys's Place - Dont Fence Me In Blow Up

Vad ska ni hitta på?

Nu när det är dags för semester så är det kul att kolla runt vad ens vänner ska hitta på och se om det är något som man kan hitta på tillsammans. För det är ju trevligare om man är några stycken som kan hitta på något tillsammans. Ja det tycker jag i alla fall, så det kan vara bra att kolla runt och se vad som planeras så att man kan planera in något ihop.
Man kanske funderar på att ta lite husvagns semester med en weinsberg till exempel  eller så kanske man vill utan och vandra i bergen med ett gäng eller varför inte åka till italien och hänga på lite fina restauranger och ha det mysigt.

Det finns så mycket att välja på

Ja visst är det härligt att det finns så mycket som man kan välja på, nästan så att det kan bli lite jobbigt att veta vad man ska välja, för det finns så mycket kul som man vill göra.
Ja det vore ju härligt om man hade en väldigt lång semester så att man kan ta det lugnt och hinna hitta på en hel del saker, ja det vore något det.

Sen finns det ju så mycket som man kan göra hemma bara som är super mysigt och som inte behöver någon speciell planering som att ha massor med grillkvällar på balkongen eller trädgården. Att bara umgås med familj och vänner det finns ju inget bättre eller hur? Så man behöver verkligen inte få panik att man inte har pengar man kan göra så mycket kul med små medel. Att ta en promenad och köpa en glass och sätta sig vid vattnet en stund kan bli en av dom bästa stunderna på sommaren. Det handlar om ens inställning och att göra det bästa av situationen. Ja det finns så mycket man kan göra.